Hoe vaak krijg ik een nieuw lesidee?

Elke week komt er een nieuw idee op onze site, en dat blijft dan de hele week voor jou beschikbaar. Per jaar krijg je ongeveer 50 lesideeën. In de vakantie houden we even pauze, maar daar zijn we flexibel in. Onze vakantie zal niet altijd in jouw vakantie vallen. Excuses daarvoor, en dank voor je geduld!

Er staat meer dan één lesidee op de website. Hoe komt dat?

We willen zoveel mogelijk mensen de kans geven van onze lesideeën gebruik te maken. Dus we zijn wat slordig in het weghalen van lesideeën. En soms zijn we ongeduldig en sturen we een extra lesidee, terwijl de week nog niet om is. Geniet ervan!

Hoezo dan ‘elke dag een lesidee’?

In de toekomst streven we ernaar je elke dag van de week een nieuw lesidee te brengen. Nu denken we dat je met elk nieuw idee wel een week vooruit kunt. We willen je niet overladen met informatie. Maar als je niet een hele week wilt wachten, kun je ook op onze zuster-site van The Enrichment Company terecht.

Kan ik de lesideeën ook per e-mail ontvangen?

Ja natuurlijk! En als je lid wordt van onze nieuwsbrief, krijg je één keer per week een e-mail van ons met het nieuwe idee, het idee van vorige week en een voorproefje op het idee van de volgende week. En natuurlijk krijg je dan ook de extraatjes die we alleen voor onze trouwe abonnees bewaren. Overigens kun je je op ieder moment ook weer afmelden voor onze digitale nieuwsbrief. We zijn dan niet beledigd en zullen je vanaf dat moment geen mails meer sturen.

Hoef ik echt niks te betalen?

Nee, al onze lesideeën zijn 100% gratis. Je hoeft geen verzendkosten of zo te betalen, want alles kan gedownload worden of draait ergens op het internet. We streven er bovendien naar alleen lesideeën op te nemen die je anoniem kunt ophalen, dus waar je ook geen naam of e-mail adres voor hoeft op te geven. Mochten we het betreffende idee toch een keer zo geweldig vinden dat we een verplichte ‘registratie’ op de koop toe nemen, dan kun je er eventueel voor kiezen dit idee niet op te halen of je later weer af te melden, als de aanbieder van het product je bij nader inzien niet bevalt.

Mag ik het lesidee aan iemand anders doorgeven?

Jazeker. We sturen je alleen dingen die toch al op het internet te vinden zijn. Je mag natuurlijk niet doen alsof je de les zelf bedacht hebt, en het is altijd beter dat je je vrienden doorstuurt naar de betreffende website in plaats van een bestand zelf door te sturen. En we vinden het natuurlijk nog leuker als ze naar ONZE site doorstuurt, zodat zij ook weten dat ze bij ons elke week zo’n leuk idee kunnen verwachten!

Hoe lang blijft elk lesidee op de website staan?

Elk lesidee blijft één week staan, maar in de nieuwsbrief heb je alles op een rij, om te bewaren en later nog eens op te halen. En als je iets gemist hebt op de website… helaas… zo werkt het nou eenmaal. Maar geen nood: er komt elke week weer een nieuw boeiend lesidee.

Hoe zorg ik ervoor dat ik niks mis?

Dan hebben we drie tips voor je:
1) Je zou lid kunnen worden van onze nieuwsbrief of elk lesidee per mail ontvangen
2) je kunt via social media op de hoogte kunnen blijven van elk nieuw lesidee
3) kom gewoon regelmatig even kijken wat we voor je klaargezet hebben. Je kunt onze website toevoegen aan je favorieten of aan je startpagina’s. Dat laatste werkt fantastisch.

Wanneer wordt het lesidee van de site gehaald?

Je kunt er zeker van zijn dat ieder lesidee van maandag t/m vrijdag op onze site beschikbaar blijft. In het weekend wisselen we het om voor een nieuw idee. Vanaf dat moment is de link naar het vorige lesidee niet meer beschikbaar. Maar als je lid wordt van onze nieuwsbrief, kun je de les van de afgelopen week natuurlijk alsnog per mail krijgen. Op verzoeken voor toezending van eerdere ideeën kunnen we helaas niet ingaan. Sorry, zo werkt deze site.

Wat krijg ik, behalve de gratis lesideeën?

We zullen bij tijd en wijle ook lesideeën toevoegen die niet gratis zijn, maar waarvoor bijvoorbeeld een speciale aanbieding geldt. Tenslotte ben je als bezoeker van onze site onze speciale gast. Blijkbaar zoek je een geschikt (Nederlandstalig) lesidee. Soms kan of zal dat niet gratis zijn (hoewel we zelf versteld staan van de rijkdom aan leerstof die wel kosteloos beschikbaar is!). De aanbiedingen op onze site zijn beperkt houdbaar, dus maak er gauw gebruik van, als je wilt.

Verrijk je dag? Wat doet The Enrichment Company nog meer?

Ja, dat zullen we ook op deze site vertellen. Kom gauw kijken!

Heb je andere vragen?

Stel ze ons gerust….

Zo, nu weet je alles. Kom nu vooral wekelijks naar ons terug om je eigen virtuele studeerkamer te vullen met al onze prachtige lesideeën. Vertel je vrienden en collega’s over ons: ze zullen je dankbaar zijn! Wij op onze beurt danken iedereen die op internet zijn/haar bijdrage heeft geleverd aan deze geweldige leerzame virtuele wereld vol leuke lesideeën.

Je collega’s van The Enrichment Company